Προϊόντα της Dermaform

Η Dermaform συνεργάζεται με εξειδικευμένες εταιρείες καλλυντικών και ενέσιμων προϊόντων.

F SKIN

Skincare Intelligence

Τα δερμό-καλλυντικά προσώπου της F SKIN Δρουν κυτταρικά ενισχύοντας τις άμυνες του οργανισμού. Είναι φυτικά, χωρίς παρενέργειες, δοκιμασμένα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Πολλά από τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες μας είναι βασισμένα σε μελέτες που έχουν αποσπάσει βραβεία Nobel Ιατρικής και χημείας.

Η Νέα σειρά εξατομικευμένης αγωγής F SKIN με επιγενετική δράση για το σώμα, στηρίζεται αποκλειστικά στη χρήση νιοσωμάτων ως μέσον μεταφοράς των ποικίλων ενεργών συστατικών που λειτουργούν ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας μείωση του λίπους, τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, την συρρίκνωση των ραβδώσεων, την αντιγήρανση του συνδετικού ιστού και την τόνωση- σύσφιξη του δέρματος.

KSURGERY

LABORATORIES

Σε έναν έντονα αναπτυσσόμενο τομέα, όπως η αισθητική ιατρική, δεν αρκεί να καλύπτεις τις ανάγκες των πελατών, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέψεις τις επιθυμίες τους και να προσφέρεις καινοτομίες. Μια επανάσταση που δημιουργεί όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια γρήγορη και ανώδυνη λύση για να βελτιώσουν την ομορφιά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Οι γιατροί καλούνται να βρεθούν στο προσκήνιο προσφέροντας στους ασθενείς τους ολοένα και περισσότερο εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ενεργά τα αιτήματα που γίνονται ολοένα και πιο συγκεκριμένα.

Η Ksurgery, με έδρα την Ιταλία, τους υποστηρίζει με ασφαλή, καινοτόμα και εύχρηστα προϊόντα για σταθερά αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Medicontec

Medical Aesthetic Solutions

Η εταιρεία MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness (έτος ίδρυσης 1999), με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς και τεχνικούς ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε εξοπλισμό laser, σε ιατρικά μηχανήματα, καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής, όπως προϊόντα μεσοθεραπείας, fillers και πολλά άλλα.