Καθαρισμός – Peeling Προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι μία διαδικασία που βοηθά στην απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος, στην εξάλειψη των ανοιχτών φαγεσώρων (μαύρα στίγματα), επιτυγχάνοντας πιο λεία επιδερμίδα και πιο ομοιογενούς υφής ποιότητα δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι και τα καλλυντικά και make up να εφαρμόζουν καλύτερα, να μην είναι τόσο ορατοί οι πόροι του δέρματος και το πρόσωπο να είναι πιο φωτεινό.

Σε φαγεσωρική ακμή, όταν δηλαδή υπάρχει εγκλωβισμένο σμήγμα που κάνει ανάγλυφο το δέρμα χωρίς όμως πύο ή ορατή φλεγμονή, βοηθάει πολύ ο καθαρισμός του δέρματος. Πρέπει ωστόσο να γίνεται προσεκτικά από δερματολόγο για αποφυγή επιμολύνσεων και σημαδιών. Είναι απαραίτητο να προηγείται χρήση ατμού για να μαλακώνει το δέρμα και χρήση αντισηπτικών υγρών για αποφυγή μολύνσεων. Επίσης γίνεται χρήση ειδικών εργαλείων (φαγεσωροεξαγωγείς) σαν κουταλάκια που αποστειρώνονται μετά από κάθε διαδικασία καθαρισμού.

Το δέρμα μπορεί να είναι ερεθισμένο 2-3 μέρες μετά τον καθαρισμό και θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο για αυτό το διάστημα. Μερικές φορές συστήνονται αντιβιοτικές κρέμες ή ηπια αντισηπτικά ενώ make up καλό θα είναι να μη χρησιμοποιηθεί για 24 ώρες.

Οι Υπηρεσίες Μας

Υπηρεσίες Αισθητικής & Ιατρικής Αισθητικής

Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες
Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας

Μόνιμο Μακιγιάζ

Μανικιούρ
Ποδιατρικό Πεντικιούρ

Laser Αποτρίχωση

Botox