Η Εταιρία Μας

H Dermaform είναι μία από τις δυναμικότερες και πλέον εξελιγμένες εταιρείες με αντικείμενο την επιστημονική γνώση της αισθητικής, της κοσμετολογίας και της ομορφιάς. Βρίσκεται στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς από το 1997. Παράλληλα, εισάγει, διανέμει και εκπροσωπεί προϊόντα υψηλής ποιότητας από διεθνείς εταιρείες κοσμετολογίας, πιστοποιημένα και απόλυτα ασφαλή, βασισμένα στην πλέον σύγχρονη τεχνογνωσία. Η Dermaform είναι πλέον η αποκλειστική εκπρόσωπος – διανομέας σε Ελλάδα και Κύπρο, των ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών Lady Lac. Πρόκειται για ιδιαίτερα και ποιοτικά εγγυημένα προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση, τα οποία παρέχονται σε προνομιακές τιμές και ευρεία γκάμα χρωμάτων, προς όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Botox Προσώπου

Full face ή και μόνο μέτωπο, μεσόφρυο
ή «Πόδι Χήνας»

Botox Σώματος

Για θεραπεία υπεριδρωσίας σε μασχάλες

Νήματα

Για ανόρθωση προσώπου και για υποστήριξη σε λαιμό και υποσάγωνο

Υαλουρονικό

Για περίγραμα και όγκο στα χείλη

Υαλουρονικό

Για ενυδάτωση προσώπου και θεραπεία μαύρων κύκλων

Υαλουρονικό

Για διόρθωση ρινοπαρειακών ρυτίδων

H αισθητικός Ευγενία Μούρτου είναι απόφοιτος της Σχολής Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από courses στην Ολλανδία στο ΤΗΕRΜΑΕ 2000 ένα εκ των σημαντικότερων σε πανευρωπαϊκή κλίμακα spa αισθητικής, καθώς και στο διεθνώς γνωστό VERVIENS του Βελγίου.
Απέκτησε σημαντική εμπειρία στον τομέα Αισθητικής και Κοσμετολογίας εργαζόμενη σε γνωστά Κέντρα Αισθητικής στο Κέντρο της Αθήνας και το Ν. Ψυχικό ενώ συνεργάζεται με διεθνείς κοσμετολογικές εταιρίες.

Με την επιστροφή της στη γενέτειρα Σάμο το 1997, ίδρυσε την εταιρία Dermaform και το αντίστοιχο κέντρο αισθητικής, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων υπηρεσιών ομορφιάς, που έχουν ως βάση και αφετηρία την άριστη γνώση της αισθητικής επιστήμης και την εφαρμογή εξελιγμένων τεχνικών και μεθόδων για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής επαγγελματικής πορείας στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής ομορφιάς και λάμψης, αποφάσισε να επενδύσει εκ νέου στο χώρο της κοσμετολογίας και ίδρυσε την Lady Lac, εταιρία που έχει ως αντικείμενο την εφαρμογή νέων προϊόντων και μεθόδων ονυχοπλαστικής.

Πρόκειται για τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ, ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών. Διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και έχουν διεισδύσει δυναμικά στο χώρο, καθώς συνδυάζουν μοναδικά άριστη ποιότητα, καλυπτικότητα, προδιαγραφές υγιεινής αλλά και τιμή!

Επόμενος στόχος της Ευγενίας Μούρτου είναι η εκ των έσω βελτιωμένη εμφάνιση προσώπου αλλά και σώματος.

“Αποκαλύψτε την ομορφιά σας!
Δώστε στον εαυτό σας, αυτό που του αξίζει!”

 

Ευγενία Μούρτου

Αισθητικός – CEO Dermaform